HavApp

Omdat de ontwikkelkosten voor het maken van specifieke native apps vrij hoog zijn, hebben wij HaVeP geadviseerd om te kiezen voor een hybride app, gebruik makend van de Sencha en Phonegap frameworks. De informatie voor deze app is afkomstig van de Havep website. Deze website is ontwikkeld op basis van de open source applicaties Magento en Joomla, gecombineerd met Magebridge. De product-, norm en sector informatie wordt opgehaald uit Magento, de nieuwsberichten worden opgehaald uit Joomla. Door slim te werken met responsive design is de applicatie geschikt voor alle verschillende schermafmetingen die voor smartphones beschikbaar zijn. Vanuit Phonegap wordt de applicatie beschikbaar gesteld aan de verschillende distributiekanalen: Appstore voor Iphone, Android App Market en Windows App Market.
Het bedrijf HaVeP, onderdeel van Van Puijenbroek Textiel uit Goirle, producent en leverancier van werkkleding, wil haar klanten een handige mobiele App aanbieden voor het vinden van geschikte werkkleding. Hierover heeft Xlab een applicatie ontwikkeld waarbij de gebruiker eenvoudig in het assortiment van HaVeP kan zoeken en productdetailinformatie kan opvragen. Een gebruiker kan specifiek zoeken op normen waaraan de HaVeP kleding voldoet. Over de normen is specifieke detailinformatie beschikbaar. Ook kan gezocht worden op specifieke sectoren waarvoor de kleding is ontwikkeld. Denk aan industrie, horeca, weg- en waterbouw e.d.

. De applicatie toont ook de nieuwsberichten zoals HaVeP die publiceert op haar website, zodat de gebruiker ook direct op die wijze over de ontwikkelingen binnen HaVeP wordt geinformeerd.

Xlab werkte eerder voor: