Webdesign, web- en applicatie ontwikkeling

Xlab is een creatief en technisch webbureau, met een grote passie voor het bedenken, uitwerken, ontwerpen en technisch ontwikkelingen van complexere digitale omgevingen. Wij zijn pragmatisch en open ingesteld, met een grote toewijding richting onze klanten. Hierbij hopen wij inspirerend te zijn, altijd strevend naar succes.

Bekijk enkele casestudiesWebdesign & development

Wij ontwerpen en ontwikkelen websites, webwinkels en webbased applicaties, gebruik makend van open source CMS software als Magento, Drupal en Joomla. Wij dragen niet enkel zorg voor een solide technische basis, maar geven ook de juiste aandacht aan aspecten als merkbeleving, social media, klantbeleving, gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid.

E-commerce met Magento

Wij ontwikkelen webwinkels op basis van het e-commerce platform Magento. Magento is open source en wordt wereldwijd gebruikt voor vele e-commerce webomgevingen, van klein tot zeer groot.
Xlab heeft zelf een handige en flexible B2B component voor Magento ontwikkeld. Met deze component kunt u online uw B2B verkoop faciliteren. Binnen deze component faciliteren wij onder meer het uitsplitsen van uw klanten naar specifieke vestigingen, het toekennen van categorieën aan bepaalde rollen (mogelijkheid tot categorieën en producten zichtbaar maken per rol), het toekennen van maximale bestedingslimieten met balansoverzicht per rol, het ophalen van specifieke managementinformatie die toegankelijk is voor uw afnemers.
Graag demonstreren wij deze component aan u.

Websites op basis van CMS systemen

Wij ontwikkelen en ontwerpen websites en intranetten op basis van de open source Content Management Systemen (CMS). Afhankelijk van uw situatie kiezen wij voor Joomla, Wordpress of Drupal. Xlab is ook bedreven in het ontwikkelen van mobiele webomgevingen of mobiele hybride applicaties. Wij maken hierbij gebruik van frameworks als Sensha en Phonegap.

Maatwerk & integratie

Voor specifieke webomgevingen of applicaties is het ontwikkelen op een CMS niet altijd geschikt. In die gevallen ontwikkelen wij de software op maat. Hierbij maken wij gebruik van het open source framework Symfony. Daarnaast hebben wij een hoge expertise op het gebied van het maken van koppelingen in integraties met andere softwaresystemen.


Xlab werkte eerder voor: