Specifieke KeDo oplossingen

KeDo Gezin in Beeld   |   KeDo Openbare Orde & Veiligheid   |   KeDo Sociaal Domein   |   KeDo Evenementen   |   KeDo Jongerenwerk

 

KeDo: een flexibel online registratiesysteem

Bent u geïnteresseerd in KeDo en wilt u een vrijblijvende afspraak? Neem dan contact op met een van onze KeDo aanspreekpunten of bel naar ons algemeen nummer: 035-6030020.
 

Contactpersonen

   
      
         Mohammed Kassrioui
Mohammed is commercieel directeur van Xlab. Bel Mohammed op 06-46169415 voor het maken van vrijblijvende afspraak voor een demo van KeDo.
      
KeDo is een webapplicatie voor het registreren, delen, monitoren en analyseren van organisatorische informatie. Dit kan informatie zijn voor 1 organisatie of juist voor samenwerkingsverbanden van meerdere organisaties. Wij bieden KeDo aan als online Saas applicatie.
 
De ontwikkeling van KeDo is reeds gestart in 2004 als ketendossier systeem met als doel om verschillende organisaties en personen (de keten) gezamenlijk aan dossiers te laten werken. De applicatie is vervolgens verder doorontwikkeld tot een multi-inzetbaar systeem waarin al uw organisatorische informatie kan worden geregistreerd, gedeeld en gemonitord. Dit wordt mogelijk gemaakt door de modulaire opzet van de applicatie: deze bestaat in wezen uit vele in te zetten functionele modules die op maat worden geassembleerd.
 
Dit doen wij door middel van co-creatie: tijdens gezamenlijke workshop-sessies richten wij met u de KeDO omgeving in. Door de uitgebreide set aan modules kan dit voor het grootste deel direct gebeuren, zonder benodigd programmeerwerk. Dit maakt dat het KeDo pakket ook zeer gunstig qua prijs, ook ten aanzien van eventuele benodigde wijzigingen of uitbreidingen van uw omgeving in de toekomst.
 
Doordat wij de omgeving conform uw wensen op maat kunnen inrichten, krijgt de applicatie ook de rol die een software applicatie moet hebben: die van ondersteunend middel. Dit is een groot voordeel waar onze klanten erg enthousiast over zijn: interne processen hoeven niet te worden aangepast op een applicatie, de applicatie is juist afgestemd op uw gewenste situatie.
 
Voor KeDo hebben wij een aantal specifieke oplossingen ontwikkeld op basis van branches en werkvelden. Door de co-creatie met onze klanten beschikken wij over functionaliteit die zeer goed is afgestemd op de praktijk.