Dit jaar hebben we voor onze KeDo-Kampioenen een bijzonder eindejaars geschenk. Zit er deze winter warmpjes bij met de originele Xlab warme winter sweater. Met deze super sweater kan de thermostaat een tandje lager. Goed voor het milieu én de portemonnee.

Om dit geschenk persoonlijk te maken kan je kiezen uit een klassieke sweater of een coole hoodie en uit elke beschikbare kleur.

Winactie

Wij hebben we aan dit geschenk een winactie verbonden. Stuur zodra je de trui hebt jouw foto met de trui naar ons op en deel je ervaringen met anderen. De leukste, gekste of coolste foto belonen wij met een gratis KeDo-training voor een onderwerp naar keuze.

Stuur jouw foto op naar info@xlab.nl of app deze naar 06-34775114 o.v.v. Winteractie. De leukste inzendingen worden ook beloond met een plekje op onze social media-kanalen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben dan kun je dat uiteraard aangeven.

Wij willen iedereen die heeft bijgedragen aan een wederom een succesvol KeDo jaar van harte bedanken en wensen allen een voorspoedig 2023.