Op je werk houd je je bezig met allerlei handelingen en processen, waar meerdere partijen bij betrokken zijn. Dan zou het een uitkomst zijn als er een systeem is waarbij alle onderdelen en stappen gekoppeld zijn. Goed nieuws: die uitkomst is er! KeDo (kort voor ‘KetenDossier’) is een gebruiksvriendelijke bedrijfsoplossing voor het registreren, delen, monitoren en analyseren van organisatie- en keteninformatie.

Applicatie op maat

Hoe werkt het? Je contactpersoon van Xlab bespreekt met jou je wensen. Vervolgens wordt de applicatie op maat voor je ingericht. Open je de app, dan weet je gelijk wat je te doen staat, en in welke volgorde zaken opgepakt dienen te worden. Ook krijg je de juiste informatie die noodzakelijk is om je werk goed te kunnen doen. Als de omstandigheden veranderen, of het werkproces, of het aantal personen dat gebruik maakt van de applicatie, dan kan KeDo eenvoudig aangepast worden aan de nieuwe situatie.

Autorisatiesysteem

Er is op dit moment veel te doen rond de verspreiding van privacygevoelige informatie. Bij de applicatie hoort dan ook een uitgebreid autorisatiesysteem, waardoor verschillende personen verschillende machtigingen krijgen. Je beslist dus zelf wie bepaalde informatie te zien krijgt, wie die informatie mag bewerken en wie die informatie mag verwijderen. Uiteraard voldoet KeDo aan de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG).

Alle werkzaamheden

Op dit moment wordt KeDo al gebruikt door professionals in de branches ‘openbare orde en veiligheid’ en ‘welzijn’. Maar ook voor bijvoorbeeld ondernemers in de zorg kan KeDo een uitkomst zijn. Van de werkzaamheden van de zorgprofessionals tot de facturatie van het geleverde werk: met KeDo is alles in één overzichtelijke applicatie te vinden of door te sturen naar de juiste instantie.

KeDo voor jou

De projectleiders en programmeurs van Xlab zijn enthousiast en gedreven. Ze denken met je mee over de ideale uitvoering van KeDo voor jou, zodat je probleemloos aan de slag kunt, elke dag weer!